WAXING & THREADING

Het verwijderen van ongewenste haargroei op het gelaat en lichaam kan worden uitgevoerd doormiddel van diverse methodes. Voor ongewenste haargroei op het lichaam maken wij gebruik van twee soorten verwarmde hars zachte hars of filmhars deze kan eventueel ook gebruikt worden voor het gelaat of wij verwijderen ongewenste haargroei in het gelaat doormiddel van threading i.c.m met het epileren van een pincet.

FILMHARS

Deze hars word voornamelijk gebruikt voor de gevoelige zones op het lichaam: o.a oksels, bikinilijn en gelaat, omdat de behandeling met deze hars minder gevoelig is. Dat komt doordat hardhars zich voornamelijk aan de haartjes hecht en minder aan de huid. Doordat deze hars hard wordt hoeft er geen strip aan te pas te komen.

Hardhars oftewel filmhars wordt na het verwarmen vloeibaar en met een wegwerpspatel uitgestreken tegen de haargroei richting in de vorm van een medallion. Na deze op de huid te hebben aangebracht stolt de hars direct, waardoor de haartjes in de hars vast blijven zitten en wij de ongewenste haartjes met haarzakjes en al uit de huid kunnen trekken. Dit doen wij door de huid goed strak te trekken, zodat u zo min mogelijk pijn ervaart. Alles gebeurt uiteraard tegen de haarrichting in, zodat alle haartjes nauwkeurig kunnen worden meegetrokken.

ZACHTE HARS | VOOR GROTERE OPPERVLAKTES

Bij zachte hars wordt ongewenste haargroei verwijderd doormiddel van katoene wegwerpstrips. Deze hars wordt niet hard. Zachte hars word gebruikt voor grotere oppervlaktes van het lichaam, zoals de benen.

THREADING

Denk je dat strakke wenkbrauwen niet voor jou zijn weggelegd? Met threading of epileren krijg je gelukkig wel die volle, perfecte wenkbrauwen. Bij Threading wordt er gebruik gemaakt van 2 dunne garen die in elkaar worden gedraaid en over het huidoppervlak worden gerold. Hierdoor worden de ongewenste haren op zeer precieze wijze vanaf de wortel verwijderd. Tijdens het epileren worden haartjes met een pincet verwijderd.