ONZE SALON

Bij T-Tans staat klantvriendelijkheid voorop. Kom bij ons tot rust met een lekker kopje cappuccino of met een heerlijke kop biologische kruidenthee. Tegenwoordig hebben we het allemaal erg druk en rennen we van hort naar her, waardoor we vaak vergeten te genieten. En dat terwijl me-time juist zo essentieel is en selfcare de basis is.

Naast onze populaire spraytanbehandelingen kun je bij ons ook terecht voor nog veel meer andere populaire schoonheidsbehandelingen, zoals manicure & pedicurewaxing & threading en wimpers & wenkbrauwen. Ons concept is om alle nodige schoonheidsbehandelingen voor een avondje uit, een evenement, bruiloft, vakantie etc. op dezelfde plek te kunnen aanbieden, zodat deze mooi op elkaar afgestemd kunnen worden!

Daarom streven wij er naar om iedere klant tijdens de behandeling zoveel mogelijk te laten genieten en lekker tot rust te laten komen! Of om juist een lekkere girltalk mee te kunnen voeren. Ons team bestaat uit lieve, spontane maar bovenal ervaren dames die luisteren naar de wensen van onze klanten.

TAMARA VAN OOSTVEEN

“Ik vind het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn.

 Ondanks dat ik van Indonesische afkomst ben, heb ik helaas niet de bijbehorende exotische huidskleur meegekregen.

Tijdens mijn werk als schoonheidsspecialiste kwam ik in aanraking met Spraytannen en was direct verkocht! 

Vanaf mijn eerste bezoek aan T-Tans, toen nog van de vorige eigenaresse, was ik dan ook helemaal verkocht. Zowel aan de salon als aan het spraytannen. Ik was dan ook direct trouwe fan en wilde ik dan ook nog maar 1 ding: mijn eigen schoonheidssalon openen en daarin spraytan-behandelingen aanbieden.

Daarom ben ik mij gaan specialiseren in het spraytannen en heb ik diverse cursussen gevolgd. Mijn geluk kon niet op toen ik de kans kreeg T-Tans over te nemen.

In T-Tans zag ik de potentie om alles onder 1 dak aan te bieden. Ik vind het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. Of je nu tijdens je pedicure achter je laptop nog wat werk wilt afmaken onder het genot van een lekker kopje koffie, of dat je na een lange werkdag gewoon lekker onderuit wilt zakken en je overgeven aan een behandeling. Wil je lekker kletsen met mij of een van mijn collega’s? Dat kan allemaal, zolang je maar geniet tijdens je behandeling op jouw manier!

Naast het runnen van mijn grote trots, de salon, heb ik nog een grotere trots: mijn drie kinderen! Twee meiden en een jongetje.

 

“Als werkende mama zie ik zelf me-time als een traktatie aan jezelf en daarom wil ik jou graag in het zonnetje zetten.”

Mede doordat wij ons hebben weten te onderscheiden door onder andere bovenstaande punten, hebben we inmiddels een grote, trouwe klantenkring opgebouwd die zich tot op heden blijft uitbreiden. Elke keer weer is het voor mij dan ook een feestje om te kunnen werken in een omgeving dat voelt als mijn tweede huis en voel ik mij gezegend mijn passie te kunnen uitoefenen!

Liefs, Tamara

REVIEWS & MEDIA

Cecilia
Positief, kwaliteit en professioneel
Lees verder
Naast dat Tamara een beeldschone en warme vrouw is, is zij ook een vak vrouw. Mijn spray tan kleur past precies goed bij mij qua kleur, ik voel me helemaal mooi dankzij jou. Klaar voor mijn 30e verjaardag. Liefs, Cecilia
NEWS
Favo adresje nederlandse celebs
Lees verder
"T-tans is het favo beautyadresje van veel Nederlandse celebs zoals Imaan Hamman, Stephanie Tency, Lieke van Lexmond, Manon Meijers, Danie Bles, Beertje van Beers, Jolanthe Sneijder, Bridget Maasland en nog vele anderen."
Floor
Vertrouwd en behulpzaam
Lees verder
'Ik kom hier al jaren voor de beste spray tan! Eigenaresse is super aardig en zij of 1 van de andere meiden zorgen er altijd voor dat ik met een mooie egale tan de zaak uitwandel. Dank jullie wel!'
Website good2be
verkozen door voque als de beste
Lees verder
"T - tans heeft topmodel Renee Germaine van Seggern gespraytannend voor haar fotoshoot voor Elle magazine. Tevens is T - tans door Voque Magazine verkozen als een van de beste spraytansalons van Nederland!"
Anouschka
Pedicure met zorg en aandacht
Lees verder
'Voor de eerste keer een pedicure gehad hier en was super! Lieve gezellige meiden die met aandacht en zorg werken en dat is terug te zien in het resultaat!'
Previous
Next