De eerste spraytan salon van Nederland, gevestigd in Amsterdam

OVER SPRAYTAN IN AMSTERDAM

Een spraytan is een uitkomst voor iedereen die op een snelle, verantwoorde manier natuurlijk bruin wil worden zonder zon. Voor een gezonde natuurlijke glow op je trouwdag, bruiloft of gala kunt u bij T-tans terecht. Of steel de show op een festival, rode loper event of elke ander feestje. Laat ook jou lichaam tot haar recht komen in een goudbruine caramel Tan of begin je vakantie alvast goed door je door een van onze professionals te laten spraytannen in een exotisch Copacabana Tan, zodat je bij aankomst al helemaal bikiniproof bent! Maar u kunt natuurlijk ook gewoon zonder speciale gelegenheid bij ons terecht, gewoon om je even net wat lekkerder in je getinte velletje te voelen!

Kortom u heeft bij ons keuze uit verschillende gradaties in bruintinten. Of u nou kiest voor een lichte glow of een diepbruin vakantie kleurtje, het resultaat is altijd natuurlijk en dat is het allerbelangrijkste!

VOORDELEN SPRAYTANNING
BIJ T-TANS IN AMSTERDAM

Wij van T-tans zijn van mijn mening dat de ideale spraytan pas perfect is waneer men niet kan zien dat je daadwerkelijk gespraytannend bent. Ook maken wij gebruik van een stempelkaart. Bij elke spraytanbehandeling krijgt u een stempel voor op uw kaart. Bij 10 stempels krijgt u een gratis spraytanbehandeling!

WAAROM SPRAYTANNING?

• Een kleurtje laat je stralen.
• Je oogwit en tanden lijken witter.
• Striae en ontsierende adertjes worden gecamoufleerd.
• Een mooie tan laat je lichaam er slanker uitzien.
• Oneffenheden worden gecamoufleerd, waardoor je er gezonder uit gaat zien.

WAAROM BIJ T-TANS?

• Je  wordt altijd natuurlijk bruin, omdat de tanning zich aanpast aan het huidtype.
• Je wordt egaal gesprayed door gediplomeerde technicians.
• Een T-tan stinkt niet en is ongeparfumeerd.
• Bij T-tans heb je de keuze uit verschillende gradaties in bruintinten. Van een lichte glow tot een diep bruine Ibiza tan.

VOOR- EN NAZORG SPRAYTAN IN AMSTERDAM

VOORAFGAAND DE BEHANDELING
Harsen kan tot 2 dagen voor de behandeling. Scheren mag een dag voor de behandeling. Een dag voor de behandeling de huid goed exfoliëren (scrubben). Hierna de huid goed hydrateren met een vochtinbrengende crème. Schoonheidsbehandelingen kunnen tot een dag voor de behandeling plaatsvinden. Bij regenachtig weer wordt er geadviseerd om een paraplu me te nemen.

OP DE DAG VAN DE BEHANDELING
Als u op de dag van de behandeling zelf nog wilt douchen, doe dit dan alleen met lauw warm water, dus geen douchegel en ook niet scrubben (deze bevatten vaak een olie). Make-up verwijderen (kan evt. ook pas in de salon zelf): wij hebben hiervoor speciaal bestemde
reinigingsproducten. (Lipstick, mascara en oogpotlood hoeft niet verwijderd te worden). Geen crème, parfum of deodorant op de huid dragen, het is zeer belangrijk dat de huid vetvrij is!

Het bezoek aan de salon voor een spraytanbehandeling full body incl. gezicht duurt ongeveer 20 minuten.
U kunt er voor kiezen om naakt te staan of u eigen ondergoed aan te houden of om een wegwerpslipje van T-tans te dragen.

U krijgt een wegwerp haarkapje om u haren te beschermen.
Op de ellebogen, binnenkant handen, hielen en knieën wordt een barrière crème aangebracht zodat alles mooi egaal wordt. U krijgt speciale wegwerp kartonnen plakvoetjes die blijven plakken aan de onderkant van u
voetzolen, zodat deze niet kunnen verkleuren. Ook brengen we een speciaal vloeibaar latex lakje aan op de nagels en nagelriemen om deze te beschermen tegen verkleuring.

NA DE BEHANDELING
Wij raden aan om wijde en donkere kleding dragen. 2 uur na de spray tan het liefst geen bh dragen.
Geen make-up de eerste uren na de spraytan (lipstick, mascara en oogpotlood mag wel).
Minimaal 2 tot 8 uur, afhankelijk van welke spraytan u kiest, niet nat worden of extreem zweten.
De huid goed blijven hydrateren en na het douchen goed blijven insmeren met een vochtinbrengende bodylotion of olie.

Voor het gelaat een dag en nachtcrème wat u normaliter gebruikt, dit alles het liefst 2x per dag: s’ochtends en s”avonds.
Pas weer scrubben als u de laatste restjes spraytan weg wilt hebben en weer een nieuwe spraytan wilt laten aanbrengen.
Niet te heet en te lang douchen/baden en zwemmen, want hierdoor vervaagt u de spraytan sneller dan normaal.  Dit geldt ook voor de sauna. Een spraytan biedt geen bescherming tegen de zon! Dus altijd goed insmeren met een SPF om zonschade te voorkomen.
Na het douchen de huid droog deppen met een handdoek i.p.v. droog wrijven.

GOOD TO KNOW

• Onze tanningvloeistoffen bezitten ’s werelds beste kwalitatieve natuurlijke, organische ingredienten om een uitstekende bruin-zonder-zon ervaring te verzekeren en tevens de huid te verzorgen.
• Je huid blijft ongeveer 4 tot 6 dagen intens bruin na de behandeling en daarna vervaagd de tanning langzaam aan geleidelijk, dus wordt de tanning elke dag ietsjes lichter. Dat komt doordat
de huid zich vernieuwd.
Na ongeveer 9 tot 13 dagen is de tanning meestal helemaal verdwenen, afhankelijk van het huidtype en welke gradatie in bruintint u gekozen heeft.
• Zwangere dames adviseren we altijd om eerst contact op te nemen met hun huisarts en/of verloskundige.
• Voor de dames die borstvoeding geven hebben wij speciale tepelbeschermers, zodat de tepels niet in aanraking met de spraytan komen.
• Tevens camoufleerd de tanningformule van de tanningvloeistoffen waar wij mee werken ook cellulitis, striae, gesprongen adertjes en andere oneffenheden waardoor je er slanker uitziet, jezelf zekerder voelt en dus ook lekkerder in je gebruinde velletje zit!
• De filters van onze afzuigcabines worden maandelijks vernieuwd, zodat u als klant zo min mogelijk nevel inademt en u kunt genieten van een schonere en zuiverder lucht in onze behandelkamers.
• Wij doen alle behandelingen handmating, hierdoor is het resultaat altijd nauwkeurig en kunnen wij altijd aan de wensen van onze klanten voldoen.
• Spray tanning heeft niets met verandering van pigment in je huid te maken. Het actieve ingrediënt DHA in de tanningvloeistof verkleurt slechts de bovenste al dode huidcellen van je huid, dus is een spraytan ideaal voor mensen met een huidprobleem die niet in de zon of onder de zonnebank mogen komen.

TANNING PARTY

Vrijgezellenfeestje, verjaardag of zomaar een leuke avond met vriendinnen of collega’s? Boek een tanning party bij T-Tans!
Een super gezellige avond waarbij T-tans alles verzorgd zoals lekkere hapjes, drankjes en leuke muziek. Terwijl de gasten genieten van leuke muziek onder het genot van een lekker drankje, worden de gasten per twee uitgenodigd om te worden behandeld door professionele, gecertificeerde airbrush tanning technicians in de aparte behandelruimtes.

Tijden, aantal gasten en het aantal dagen zijn bespreekbaar, bel of e-mail ons hiervoor: 020-683 16 89 of 06-312 629 06